Denna artikel är en annons

Selbergs Entreprenad är med när Umeå Växer

Bild 1 av 3
Bild 2 av 3 – Vi har flera projekt på gång i Umeå, säger vd Ulrik Wållberg.
Bild 3 av 3

Selbergs Entreprenad grundandes 2013. Under de här åren har vi vuxit ordentligt i dag är vi 115 medarbetare och omsätter drygt 500 miljoner kronor. Vi är tacksamma för alla möjligheter vi fått och det som format oss till vilka vi är.  Även om vi haft en stor tillväxt och våra fortsatta planer är att växa lever vår ursprungliga strävan vidare.  Våra kärnvärden är de samma och vi vill fortsätta vara det enkla och kompetenta företaget som man vill arbeta med. Det ska vara roligt att göra sin investering med oss.

Umeå siktar på 200 000 invånare 2050 vi vill så klart vara en viktig pusselbit i det, att bygga en stad som är attraktiv och rolig att leva och bo i. Vi har flera pågående projekt och vi står på en stadig och bred bas, vår kärna har alltid varit bostäder men i dag bygger vi också bland annat förskolor, kontor, hotell, och industrilokaler.

Allt det vi gör ger ringar på vattnet, vi har en fin stämning på våra arbetsplatser det känner också underentreprenörer, leverantörer och det är roligt när det sprids till våra beställare. Vi får också höra från flera av våra kunder att produktionerna går bra det gör att fler blir nyfikna och vill samarbeta med oss.